Type wielen

- Jan 31, 2018-

Wielen worden ook wielen genoemd. Afhankelijk van de eigenschappen en vereisten van verschillende modellen, zal de oppervlaktebehandelingstechnologie van de wielnaaf verschillende manieren aannemen, die in twee soorten kunnen worden verdeeld: bakverf en galvaniseren.

Gewone modellen van de hub in het verschijnen van minder aandacht, goede warmteafvoer is een basisvoorwaarde, het proces van het basisgebruik van bakken verf behandeling, dat is, eerst sproeien en vervolgens elektrisch braden, de kosten is meer economisch en mooie kleuren, om een ​​lange tijd te handhaven, zelfs als het voertuig wordt afgedankt, is de kleur van de hub nog steeds veel Volkswagen auto-hub oppervlaktebehandeling proces is verf. Sommige stijlvolle avantgarde, dynamische kleurenwieltoepassingen zijn ook verftechnologie. Dit type hubprijs is middelmatige, complete specificaties.

Galvaniseren wielen zijn ook verdeeld in galvaniseren zilver, water galvaniseren en pure galvaniseren en andere soorten. Galvaniseren zilver en water galvaniseren wiel hoewel helder en levendig, maar om een ​​korte tijd te behouden, dus de prijs is relatief goedkoop, voor veel jonge mensen om het nieuwe gevoel na te streven, de marktprijs in 300 yuan-500 yuan. Pure galvaniseren wiel, kleur om een ​​lange tijd te behouden, kan worden gezegd dat van hoge kwaliteit en prijs zijn. In high-end sedan meer dan pure galvaniseren wiel, de prijs van ongeveer 800-900 yuan.