Steelcompany aluminium Truck wielen fabricagewijze

- Jan 31, 2018-

Aluminiumlegering wiel fabricagemethode heeft drie soorten: zwaartekracht gieten, smeden, lagedruk precisie gieten.

1. de zwaartekracht gieten methode maakt gebruik van de zwaartekracht om te gieten de aluminiumlegering oplossing in de mal, na vorming, nadat de draaibank verwerking poetsmiddelen, kan het voltooien van de productie. Het productieproces is eenvoudiger, zonder precisie gietproces, lage kosten en hoge productie-efficiëntie, maar het is gemakkelijk om te produceren van de bubble (zand gat), ongelijke dichtheid, oppervlakte gladheid is niet genoeg. Geely heeft een aanzienlijk aantal modellen met behulp van deze methode is de productie van wielen, vooral in de vroege productie van modellen, de nieuwe modellen zijn vervangen door nieuwere naven.

2. de hele aluminium staaf van de smeden-methode is geëxtrudeerd rechtstreeks op het sterven door duizend ton persen, voordelen zijn uniforme dichtheid, glad oppervlak, wiel hub wand van de dunne en lichte gewicht, de hoogste materiële kracht, meer dan 30% dan de methode van gieten, maar vanwege de behoefte aan geavanceerde productie-installaties, en de opbrengst productiekosten slechts 50% - 60%, hoger.

3. de lagedruk precisie gieten methode in de 0.1Mpa lage druk precisie gieten gieten methode van goed vervormbaar, duidelijke contour, uniforme dichtheid, glad oppervlak, zowel om het bereiken van hoge sterkte, lichtgewicht, maar ook om te kosten te beheersen en opbrengst in meer dan 90%, is kwalitatief hoogwaardige aluminium aluminium naaf van de mainstream productiemethoden.