De selectie-elementen van de hub

- Jan 31, 2018-

Grootte

Verhoog het wiel niet blindelings. Sommige mensen om de prestaties van de auto te verbeteren en het wiel te vergroten, in de band buiten dezelfde diameter, zal het grote wiel gebonden zijn aan de brede en platte banden, de zijwaartse zwaai van de auto is klein, de stabiliteit is verbeterd, over de gebogen zoals een oppervlakkige, lichtende laag. Maar hoe vlakker de band, hoe dunner de dikte, hoe slechter de dempingsprestaties, hoe groter het comfortverlies. Bovendien, een beetje steen en andere wegversperringen, banden gemakkelijk beschadigd. Dus de kosten van het blindelings verhogen van het wiel kunnen niet worden genegeerd. Over het algemeen, volgens de originele auto naafgrootte een of twee meer geschikt.

Drie-afstand

Dit betekent dat wanneer u ervoor kiest om niet uw eigen favoriete vorm te kiezen, maar ook het advies van de technicus opvolgt om te overwegen of de drie-afstand geschikt is.

Vorm

De structuur van een complexe, dichte naaf is echt mooi, lijkt een soort te hebben, maar het is gemakkelijk om de auto te wassen werd geweigerd om te wassen of overladen, omdat het te lastig is om te wassen. De eenvoudige wielen zijn dynamisch en netjes. Natuurlijk, als je niet bang bent voor problemen, is er geen kwaad. Op dit moment, de populaire aluminium lichtmetalen wielen, in vergelijking met het gietijzer wiel in het verleden, de mate van weerstand tegen vervorming is sterk verbeterd, het gewicht van een aanzienlijke vermindering, autovermogen verlies van kleine, snel rennen, te besparen olie en goed warmteafvoer, voor de meerderheid van de eigenaren liefde. Hier om u eraan te herinneren dat veel autodealers om tegemoet te komen aan de smaak van de eigenaar, de verkoop van auto's, voordat het ijzeren wiel vervangen door aluminium lichtmetalen wielen, maar in de prijs is een moeilijk. Dus vanuit het oogpunt van economische voordelen, wanneer het kopen van een auto niet al te veel schelen over het wiel van het materiaal, hoe dan ook, kan in overeenstemming zijn met hun eigen stijl om te veranderen, kan de prijs ook een pen te redden, waarom niet?