Verkeerde ideeën over het wijzigen van vrachtwagenwielen

- Jan 31, 2018-

1, figuur goedkoop om nep te kopen

Wielconversie is een belangrijke stap in de modificatie van de auto, of het nu gaat om het uiterlijk van de aanpassing of verbetering van de besturingsprestaties. The Hub heeft een belangrijke rol gespeeld in een hoogkwalitatieve hub, in het rigoureuze productieproces en een strikte inspectie om ervoor te zorgen dat de persoonlijkheidsparameters zijn gekwalificeerd. Natuurlijk, een reeks authentieke wielen is duur, momenteel kunnen binnenlandse producten produceren en huisvesten (hebben exportproducten) van bedrijven, dus de prijs van geïmporteerde hub is duurder. Dus veel aangepaste spelers om kosten te besparen, selecteer de zogenaamde "binnenlandse" "Taiwan productie" van valse wielen, dit is volstrekt onwenselijk, als het een "kleine werkplaats" productie is van False wielen, hoewel het uiterlijk en de echte wielen hebben niet veel verschil, maar in termen van gewicht, kracht en tot nu toe zijn niet aan veiligheidsindicatoren, hebben vaak spelers in het gebruik van "imitatie" Wanneer de wielen verschijnen onverklaarbare scheuren en vervorming problemen, en in de high-speed proces, vervalsingen zijn niet genoeg om zo'n grote intensiteit van de lading te ondersteunen, als er een high-speed burst-fenomeen is, direct van invloed op de veiligheid van de bestuurder en de passagiers! Dus in het bijzonder, als de economische omstandigheden niet zijn toegestaan, kies dan voorzichtig het conversiewiel, hoewel de originele "stalen ring", "gietwiel" misschien niet mooi en licht van gewicht is, maar in ieder geval is de veiligheid gegarandeerd. Hubprestaties zijn over het algemeen gesmede wielen, gietwielen en stalen wielen.

2, niet correct het juiste wiel kiezen

De rol van de hub voor het optillen van het uiterlijk ligt meer voor de hand, maar bij de keuze van de wielen moet met elk detail rekening worden gehouden, de parameters van het wiel zijn van invloed op het gebruik van wielen en voertuigen, de PCD-waarde is niet correct kan niet normaal zijn installatie, et waarde niet alleen van invloed op de installatie en het gebruik, en kan van invloed zijn op de toekomstige upgrade modificatie, bijvoorbeeld, de originele auto is een enkele zuiger remsysteem, de toekomstige eigenaar van plan is om de zuiger remsysteem te upgraden, et waarde en wielmaat zal beïnvloeden de normale installatie, dus bij de upgrade van het remsysteem, maar ook twee verbruiken om de hub te vervangen of te upgraden.

3, onjuiste installatie van de hub

Een heleboel zwarthartige bedrijven in de levering van aangepaste wielen, zal de eigenaar niet worden gevraagd om de grootte van de diameter van het middengat, als deze maat kleiner is dan de oorspronkelijke grootte, aard kan niet worden geïnstalleerd, maar als de grootte van het origineel en heeft niet de vergelijking maatregelen genomen, zal het het voertuig veroorzaken wanneer de situatie van verschillende hart, waardoor het voertuig abnormale geluid en jitter, ernstige situatie direct van invloed op de veiligheid van het voertuig. Als je echt van de naaf houdt en toevallig geen geschikte gatmaat in het midden hebt, als de maat te klein is, kun je het gat vergroten en de maat is te groot, dan kun je een aantal fabrikanten kiezen om de centrale ring met gathuls aan te brengen. rectificeren.