Dagelijks onderhoud van aluminium vrachtwagenwielen

- Jan 31, 2018-

Aluminium wiel Met zijn elegante uiterlijk, veilige en comfortabele kenmerken van de meer en meer autobezitters won de gunst. Bijna alle nieuwe modellen zijn gemaakt van aluminium lichtmetalen wielen en veel van de vrienden van de eigenaar zullen de originele auto-wielnaaf zijn voor aluminium velgen. Hier, om de onderhoudsmethode van een aluminium wiel te introduceren:

1, wanneer de hub-temperatuur hoog is, moet laten zijn natuurlijke koeling en dan schoon, mag geen koud water gebruiken om schoon te maken. Anders wordt het wiel van aluminiumlegering beschadigd, zelfs de vervorming van de remschijf en beïnvloedt het remeffect. Bovendien, op hoge temperatuur met reinigingsmiddel reinigen van lichtmetalen wielen, zal het wiel oppervlak chemische reactie, verlies van glans, van invloed op mooi.

2, wanneer het wiel wordt bevlekt met moeilijk om de teer te verwijderen, als het algemene reinigingsmiddel nutteloos is, kan worden gebruikt om de borstel te verwijderen, in dit, aan particuliere eigenaren om een ​​soort van het opruimen van de teer van het volk recept in te voeren: dat is , het gebruik van medicinale "activerende olie" wrijven, kan onverwachte resultaten krijgen, misschien willen proberen

3, waar het voertuig nat is, moet het wiel worden schoongemaakt om te voorkomen dat zout op de corrosie van het aluminiumoppervlak.

4, indien nodig schoon en schoon, het wiel kan harsen onderhoud, zodat zijn glans voor altijd.