2018 China aluminiumlegering wiel industrie ontwikkelingsstatus analyse en toekomstige ontwikkeling prospect voorspelling

- Jan 31, 2018-

1923 auto begon het gebruik van zand vorm gieten aluminium lichtmetalen wielen, na de Tweede Wereldoorlog, aluminiumlegering wielen begon te worden gebruikt voor civiele voertuigen. 1958 Aluminium wiel technologie begon geleidelijk te rijpen, met het gieten van de hele aluminium lichtmetalen wielen, en al snel hebben gesmede aluminium lichtmetalen wielen. De 70 's aluminium lichtmetalen wielen begonnen geleidelijk aan te bevorderen. Vanwege de productietechnologie en de productiekosten hebben in het verleden behoorlijk lange tijd stalen wielen bij de productie van autowielen een dominante positie ingenomen. Met de snelle ontwikkeling van de wereldwijde auto-industrie, de auto-industrie technologie onophoudelijke vooruitgang, elke grote autofabrikant onophoudelijk na streeft de prestaties te verbeteren de auto, de lichtgewicht is de belangrijkste autofabrikant verbetert de prestaties van de auto de belangrijkste manier, waarin de De lichtkwantificatie van het automobielbesturingssysteem produceert het effect onmiddellijk, niet alleen kan het voertuig de volledige voertuigkwaliteit verminderen, het verbetert ook het rij- en rijcomfort als gevolg van de vermindering van de veerbelastbaarheid van het voertuig. Daarom, sinds de jaren 80, is de aluminiumassemblage wielassortiment toegenomen, waarbij de Verenigde Staten als een voorbeeld, de wielbelasting van de aluminiumlegering in 1983 jaar slechts 7%, tot 1997 60% heeft bereikt. Op dit moment, Japan's aluminium wielbelasting van meer dan 45%, Europa is meer dan 50%.

De kern van de toekomstige wielindustrie-competitie is de lichtgewicht en hoge intensiteit van de producten. En vandaag de dag is 's werelds hoogste fabricagetechnologie van het wiel nog steeds in Europa en de Verenigde Staten en Japan als vertegenwoordiger van de beroemde Wheel-groepsmeester. De geavanceerde mate wordt voornamelijk weergegeven als volgt: ten eerste, het product onderzoek en ontwikkeling vermogen is sterk, kan met de ontwikkeling van de synchronisatie van de host plant zelfs de ontwikkeling vooruit. Productontwerp, met behulp van geavanceerde software en succesvolle ervaring, het product van CAE-analyse en simulatie-verificatie, de ontwikkelingscyclus verkorten en ontwikkelingskosten verlagen, de gebruikerstevredenheid verbeteren; Productverificatie vermogen, door middel van de test van de bank kan in principe de levensduur van het product voorspellen. Ten tweede staat lichtgewichttechnologie voorop, inclusief lichtgewicht ontwerptechnologie en lichtgewicht productietechnologie. zoals: spinning rim technologie, vervorming hardening velgen technologie, sprak holle technologie. Ten derde, hoog productietechnologie-niveau, hoge productie-efficiëntie, ze hebben eersteklas productietechnologie, stand-alone productie-efficiëntie, hoge productrate. Bijvoorbeeld 16-inch aluminium lichtmetalen wielen, Enkei-gietcyclus voor de 220s, gieten cyclus van speedline bedrijf van 280s, terwijl de binnenlandse generaal in 320s hierboven. Vier, de mate van fabrieksautomatisering is hoog, het productieproces maakt veel gebruik van de robot of de manipulator, de randsyntheselijn van een rod wheel heeft slechts 6 mensen nodig om te patrouilleren, de productkwaliteit is hoog en stabiel.