In de afgelopen 13 jaar, met aanwezigheid in meer dan 70 landen verspreid over 6 continenten, is Qingdao Telsun International Trade Co., Ltd snel uitgegroeid tot een one-stop-sourcing leverancier voor een breed scala aan banden en wielen, reserveonderdelen in China. We streven ernaar onze klanten te voorzien van een geoptimaliseerde combinatie van service, prijs en productprestaties en tevens de gemaximaliseerde waarde van het product te leveren.


Het belangrijkste product van Telsun is het leveren van banden, wielen en reserveonderdelen voor de wereldwijde "OEM" en aftermarkets. Wij zijn de specialist voor het leveren van een volledige specificatie van banden en wielen voor bedrijfsvoertuigen, zware voertuigen en terreinvoertuigen. Telsun kan de wielen leveren volgens de wensen van de klant en ons bedrijf kan ook de service voor wiel en bandenassemblage van geavanceerd materiaal voorzien.


Telsun omarmt partners om samen te werken met onze gepassioneerde en ervaren experts. Ons uiteindelijke doel is om samen te werken met alle partners op buitenlandse markten en samen een win-win-bedrijf op te zetten.


Missie van Telsun met 3C: waarde creëren voor klanten; Maak geluk voor werknemers; Creëren tot ontwikkeling van socialiteit.

Spirit of Telsun "FWST": focus; Win-win; Sustain; Wees dankbaar.

Visie van Telsun: een toonaangevende en betrouwbare leverancier van banden en wielen in China zijn.